Ratenická včela – dobročinný osvětový spolek –


Here we go

06/04/2014

Ukliďme svět u křížku u Domku

Rubrika: Projekt Aleje – Pavel – 20:48

Vycházku s dobrým skutkem jsme si užili za jarního slunce. Navíc, rozsévači nepořádku byli vcelku umírnění, takže jsme oproti jiným rokům netrhli rekordy. Naštěstí. A třeba nám někdo pomohl aniž bychom o tom věděli. Třeba někdo, nenápadně, potají, při své každodenní vycházce s pejskem odnesl vždy po jedné PETce…a rok má 365 dní. A třeba byli dva, tři kdo raději odnesli a nechali ležet.

Děkujeme všem sběračům, čističům, milovníkům přírody, oficiálním i neoficiálním, že jim není lhostejno, kudy chodí a co vidí. Také děkujeme za spolupráci obecnímu úřadu Ratenice, MAS Podlipansko, o.p.s a všem, kteří ke zdaru akce přispěli.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Milí příznivci jara a přírody, příjměte pozvání na akci, při níž zbavíme naši krajinu věcí, které do ni nepatří. Tuto  sobotu 12.4. je sraz všech ochotných sběračů a sběraček v 9 hodin na návsi.

Z návsi půjdeme kolem Šutráku k Domku, podél potoka k mostku přes Výrovku a po cyklostezce do Ratenic. Vycházka s dobrým skutkem Vám nezabere víc než dvě hodiny zdravého pohybu na čerstvém vzduchu. Pro každého je připraveno malé překvapení. Vítání jsou malí i velcí.

Žádné komentáře »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS komentářů k tomuto příspěvku.

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.