Ratenická včela – dobročinný osvětový spolek –


Here we go

09/05/2013

Nečekaný dar pro aleje – výzva pro každého milovníka přírody

Rubrika: Projekt Aleje – Pavel – 18:46

Dobrá zpráva:

V Ratenicích žije množství obětavých lidí, kteří si všímají svého okolí a díky nim byly darované duby nejen zasazeny, ale také opatřeny vším komfortem, který jim umožní spokojeně vyrůst.Tímto sázením byl dosažen krásný cíl: Ratenice a Pečky spojilo stromořadí a břeh říčky Výrovky uhostil další stromoví.

Děkujeme všem kdo přišli a přijeli za jejich aktivní, nezištnou a velkorysou pomoc, OÚ Ratenice a jeho zaměstnancům za spolupráci, členům Mysliveckého sdružení za pomoc a dárek doubků, členům FK za kopání děr místo kopání do míče a všem ostatním, kteří na nás mysleli a přáli nám dobré.

Do našich alejí lemující cesty do Ratenic jsme dostali dar. Padesát doubků. Uznejte, že se taková štědrá pomoc naší přírodě nedá odmítnout. Teď je však před námi úkol, doubky vysadit. Nachystáno je místo při cestě do Peček a Cerhenic.

Zveme Vás k účasti na  této jarní vysazovací akci, která bude mít jeden dějinný důsledek. Poté, co doubky vysadíme, budou zase po dlouhých desetiletích spojeny Ratenice a Pečky stromořadím! Nenechte si ujít tento vpravdě historický okamžik.

Sraz sázečů, sázeček a sázečat: sobota 11. 5. 2013 v 9 hodin na návsi

S sebou: rýč a palici

Vyvazovací kůly a ochrany proti okusu se při této bleskové akci podařilo zajistit díky obětavosti milovníků stromů, obecní úřad poskytne dopravu sazeniček na místo. Zbytek je na nás!

Věříme, že společně vše úspěšně a hravě zvládneme. Těšte se na sladkou odměnu.


Žádné komentáře »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS komentářů k tomuto příspěvku.

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.