Ratenická včela – dobročinný osvětový spolek –


Here we go

24/05/2012

Nenechte si ujít „Noc kostelů v Ratenicích – Adolf Liebscher na Kolínsku“

Rubrika: Duševní pel – Pavel – 08:04

Srdečně Vás zveme na akci Noc kostelů do Ratenic konanou 1. června 2012 v 21 hodin v kostele sv. Jakuba Většího v Ratenicích. Noc kostelů chce všem nabídnout nevšední setkání s kostelem.

Tématem celého večera bude malíř nástropní fresky Adolf Liebscher a freska samotná.

Večer zahájíme projekcí ukázek tvorby Adolfa Liebschera a soustředíme se přitom na Polabí. Zároveň otevřeme malou výstavku o Adolfu Liebscherovi a jeho díle v našem kraji. Návštěvníci na vlastní oči uvidí některé techniky nástěnné malbyDěti zapojíme do soutěže na výzdobu stropu kostela a nejlepší návrhy budou odměněny. Zájemci si budou moc zakoupit publikace o Adolfu Liebscherovi, pohlednice či jedinečný Ratenický včelařský betlém namalovaný pravnukem malíře, Petrem Liebscherem, který nás celým večerem bude provázet.

Akci se koná s laskavým souhlasem otce Nerada, s finanční podporou MAS Podlipansko o.p.s. a v režii členů Sdružení Liebscher o.s.

Zajímá Vás jak celá akce proběhla? Nemohli jste být při tom? Právě pro Vás je zde nachystaná fotogalerie. Budeme rádi za Vaše ohlasy a náměty. Děkujeme, všem, kteří se na akci jakoliv podíleli, děkujeme Vám, že jste přišli!

Žádné komentáře »

Zatím nemáte žádné komentáře.

RSS komentářů k tomuto příspěvku.

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.